Gör en make over istället för renovering

Att renovera kök är omständligt och tar lång tid. Inte sällan stöter man på problem också vid renovering. Om man är nöjd med köket men inte gillar färgerna finns det enklare sätt att göra om.

Hur ser ditt kök ut? Slitet? Trist? Oinspirerande? Vilken anledning man än har till att börja fundera på en köksrenovering kan man börja i omvänd ordning. Vad är du nöjd med? Kanske framkommer det att man är nöjd med väldigt mycket, ja till och med nästan allt utom en sak, färgen på luckorna. Att byta färg på köksluckorna är en enkel manöver för en stor stilförändring.

Självklart kan man måla om sina egna luckor med allt jobb det innebär. Tvätta med målarsoda, spackla, slipa och så vidare. Då finns det enklare lösningar som dessutom håller bra i längden. Det är att man lämnar in luckorna på lackering. Det blir ett fint och jämt resultat som håller i många år framöver.

Sätt färg på tillvaron

En välrenommerad firma fixar jobbet lätt och smidigt för dig. De kan göra allt från demontering och hämtning av luckorna, lackera dem och sedan montera upp dem klara och fixade igen. Snygga köksluckor förhöjer inte bara köket till en ny nivå, utan även värdet på bostaden. Det skulle definitivt liva upp både köket och livet med en klatschig gul nyans på luckorna. En sober grön färg inspirerar säkerligen till stordåd i kastrullerna. Allt behöver inte gå i vitt och grått, man kan självklart välja vilken färg man önskar. Läs mer på denna hemsida: hgruppen.se