Om sajten

På den här sidan kommer du att hitta fakta, få nya idéer och dra nytta av den kunskap vi besitter. Vi arbetar med olika saker – jurister, snickare, golvläggare, lärare, pedagoger och psykologer – och vi vill dels ge vår yrkesmässiga perspektiv på olika saker. Dels så vill vi dock även ge våra personliga reflektioner om olika saker. Kort sagt: vissa texter blir faktabaserade och lite stelare – andra blir mer lättsamma och baserade på allmänna tankar och idéer.

Vi lever i en spännande tid där vi som exempel på detta har börjar ta steget mot att fasa ut gamla lösningar gällande exempelvis olja och bensin. Vi ser redan nu att många väljer elbilar och vi ser att husägare över hela Sverige sätter upp solpaneler på sina tak i syfte att dels bidra till en bättre värld – men även för att skaffa sig en bättre kontroll över sin ekonomi. Hur kommer framtiden att se ut? Kommer de smarta städerna att implementeras i vårt samhälle och göra livet enklare för oss? Kommer digitaliseringen att fortsätta och vad händer med 5G? Klarar våra hjärnor av ännu snabbare information eller måste vi ta ett steg tillbaka? Det är sådana frågor som vi brinner för.

Vi ska utöver detta även titta närmare på städning, på renoveringar, på byggfrågor och på hur man på ett bättre sätt kan få bitarna i livspusslet att passa in i varandra. Vi vill skriva om allt mellan himmel och jord och skapa en sida för den moderna människan som vill veta mer om det mesta. Välkommen!