Nå ut till alla du vill med ditt budskap

Vill du göra det enkelt för dig när du ska göra utskick så kan du använda dig av utskick som är direkt riktade till mottagaren. På det sättet vet du att du når fram till precis de du önskar.

När du vill nå precis rätt i din målgrupp för reklam, eller skicka ut någon information direkt till rätt person, så kan du använda dig av adresserade utskick. Du slipper kasta bort utskicken på personer som inte är intresserade, eller själv sitta i efterhand och lägga utskicken i kuvert. I vissa fall kan det röra sig om medlemmar, kunder eller boende i ett visst område. Men det kan även handla om personer som speciellt har bett om att få informationen när den kommer.

Skillnad på reklam och reklam

Även om det du skickar ut är reklam så kan reklam vara viktig information för en del mottagare. Det kan vara någon som vill veta om att klädkedjan har rea, eller att det kommit ut en ny skruvdragare i bygghandeln. Många använder sig av reklam för att planera sina matvaruinköp varje vecka, även om många kastar reklambladen direkt i soporna. Men genom att adressera informationen, eller reklamen, så kan du nå dem som du vet är intresserade och som vill ha utskicket. Det är också ett mycket smidigt sätt för dig som avsändare att endast behöva skicka din order till tryckeriet och sedan veta att allt sköts perfekt. Utan mer handpåläggning från din sida.