Städningen känns som en evighet

Det finns få saker som stjäl så mycket tid som städningen gör. Ett förslag är då att anlita en städfirma. Antingen vid enstaka tillfällen, som exempelvis flyttstädning, eller mer frekvent.

Det finns en intressant definition av “evighet”. Någon sade att du kan räkna en evighet enligt följande. Vart tusende år kommer en fågel och sätter sig på berget Mount Everest. Den sätter sig alltid på samma ställe, och varenda gång hackar den med sin näbb en gång in i bergväggen. Detta upprepas alltså vart tusende år, och när fågeln har hackat sig igenom hela bergväggen till andra sidan berget, då har det gått en evighet. En annan definition på evighetsarbete är städningen i din bostad hemma i Stockholm. Till skillnad från fågelns hackande i berget så verkar städningen aldrig ha ett slutmål. Den bara börjar om, gång på gång dag efter dag. Finns det någonting annat som dränerar så mycket energi och tid som städning?

Så får du kontroll på städningen

Elefanten i rummet här är det du tänker på men inte riktigt vågar ta i din mun. Städhjälp. Till dig? Förtjänar du verkligen det? Det är väl klart att du gör. Det är alla gånger värt att betala en liten slant för att slippa den där fruktansvärt krävande städningen som antagligen ändå inte blir bra och som du måste göra om efteråt. Inte minst när du ska flytta. En flyttstädning i Stockholm gör sig bäst av en professionell städfirma. Då har du också möjlighet att ställa egna krav.